hamburger login

Aanmelden festival 28 oktober 2023

Aanmelden festival 28 oktober 2023

Ter ere van het 90-jarig bestaan van muziekvereniging Juliana uit Uddel organiseren wij op zaterdag 28 oktober 2023 een muziekfestival. Het festival zal overdag plaatsvinden in dorpshuis Het Blanke Schot/sporthal De Schier in Uddel. Laat je muzikale prestatie beoordelen door een vakkundige jury. Zij zullen beoordelen op zaken als intonatie, klankvorming, techniek en samenspel.  

Het muziekfestival is de ideale gelegenheid om de muzikaliteit van jullie orkest te tonen en te bepalen waar de lat ligt. Misschien zelfs wel om de lat een stukje hoger te leggen! 

Het belooft een mooie dag te worden waar muziek centraal zal staan. Een fijn meetpunt voor als je orkest zich voorbereid op een concours, maar ook om samen met je orkest ergens naartoe te werken.  

Schrijf je in via onderstaand formulier, We hopen jullie op deze dag te mogen verwelkomen in ons mooie Uddel! 

Muziek zal er klinken! 


U kunt uw deelname indienen via onderstaand formulier en is definitief na het overmaken van het verschuldigde bedrag.

Het te betalen inschrijfgeld dient gelijktijdig bij de inschrijving voldaan te worden bankrek.nr: NL 42 RABO 038 33 32 338, t.n.v. Muziekvereniging Juliana Uddel, o.v.v. naam en vestigingsplaats vereniging + aantal meespelende leden.

De kosten bedragen € 5,00 per meespelend lid. Indien er op het laatst meer leden meedoen dan opgegeven, dan kan het resterende bedrag op 28 oktober worden bijbetaald. (via pin).

Er is geen terugbetalingsregeling. Uiteraard wel indien het festival onverhoopt niet doorgaat, of uw inschrijving het maximale aantal overschrijdt.

De entree voor bezoekers bedraagt vanaf 12 jaar € 10 incl. programmaboekje en consumptie. Er kunnen vooraf geen kaarten worden gekocht/besteld, er is overigens altijd voldoende ruimte.

Nadere informatie volgt na inschrijving. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via: festival@juliana-uddel.nl