hamburger login

Nieuwsbericht

4 oktober 2021

Concert – Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ verzorgt een concert genaamd “(Re) Connected” op vrijdag 5 november in Uddel. De kapel zoekt na een lange pauze door Corona weer contact met haar publiek in dit programma vol met nieuwe composities en arrangementen.
De muzikale leiding is in handen van chef-dirigent majoor Tijmen Botma.

Klik hier om uw tickets te bestellen, zolang de voorraad strekt of indien nog voorradig tot uiterlijk 4 november 2021. U vind de optie om te bestellen alleen voor de datum 5 november, navigeer in de agenda naar 5 november (groen gemarkeerd) en klik op deze datum om tickets te reserveren.

Heeft u problemen met bestellen? Mail ons: voorzitter@juliana-uddel.nl

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) is in januari 2005 ontstaan na een reorganisatie van de militaire muziek. Het is een van de drie professionele militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De kapel verzorgt onder andere muziek bij militaire ceremonies, staatsaangelegenheden en relatieconcerten. De KMKJWF is onderdeel van de Koninklijke Landmacht en bestaat momenteel uit 53 muzikanten. Ze richten zich op origineel repertoire, maar hebben ook eigen versies van klassieke muziek en filmmuziek. Tijdens concerten worden diverse stijlen afgewisseld, dit gaat van modern tot klassiek.

Datum en tijd: 5 november, aanvang 20.00 uur (zaal open: 19.15)
Locatie: Sporthal De Schier, achter dorpshuis Het Blanke Schot, Garderenseweg 33,Uddel.
Kosten: 7,50 euro per stuk, kinderen t/m 12 jaar 4 euro per stuk. (incl koffie/thee bij binnenkomst)

Klik hier om uw tickets te bestellen, zolang de voorraad strekt of indien nog voorradig tot uiterlijk 4 november 2021. U vind de optie om te bestellen alleen voor de datum 5 november, navigeer in de agenda naar 5 november (groen gemarkeerd) en klik op deze datum om tickets te reserveren.

Heeft u problemen met bestellen? Mail ons: voorzitter@juliana-uddel.nl

Dit concert wordt gezien als een evenement daarom is het met betrekking tot de huidige regels belangrijk dat u niet vergeet dat u naast een ticket ook een geldige QR-code kunt tonen om het concert te mogen bezoeken.

Meer nieuws