hamburger login

Nieuwsbericht

5 februari 2018

Even voorstellen: “De jubileum commissie”

8 september 1933 was de officiële dag van oprichting van onze vereniging, dit jaar vieren we dus ons 85-jarig bestaan.

Als vereniging willen we met een aantal feestelijke en muzikale activiteiten extra aandacht geven aan deze mijlpaal.
Voor het organiseren van deze activiteiten is er sinds vorig jaar een groepje leden actief die samen de jubileum commissie “# Juliana 85 jaar” vormen.

Samenstelling jubileum commissie:

Helaas staat Britt niet op de foto!

Henk Timmer, Anneriek van de Ruitenbeek, Esther de Vries, Britt Smorenburg, Elize van Lankvelt, Gerbert van den Hoek en Gerard Hop.

Het belooft een mooi jaar te worden dat op 20 januari jl. muzikaal werd begonnen met een fraai nieuwjaarsconcert door de leerlingen van Juliana.

Als muzikale activiteiten staan onder andere een play-in op het programma (24 maart) en wordt er een solisten concours georganiseerd. Ook het voorjaarsconcert (14 april) zal in het teken staan van het 85-jarig jubileum, tijdens dit concert ontvangen we als gast het Luchtmacht Mannenkoor.

Verder is er op 27 oktober een optreden door de kapel van de Koninklijke Marine in Uddel.
Speciaal voor de jeugd is er een feestelijk dag en voor alle actieve leden zal de organisatie een gezellige dag in september organiseren, die uiteraard geheel in het teken zal staan van de prachtige hobby die we met zijn allen uitoefenen.

Om de kosten van dit jubileum te dekken zijn de leden van de commissie al druk bezig met allerlei ideeën, zo wordt deelgenomen aan de “Rabobank Clubkas Campagne 2018”
U kunt op onze vereniging stemmen en op deze manier een bijdrage leveren om onze clubkas te spekken. Binnenkort leest u hierover meer informatie op deze website en onze Facebook pagina.

Voor de jubileum commissie is de missie geslaagd als eind 2018 kan worden teruggekeken op een mooi muzikaal jaar waarin we samen veel plezier hebben beleefd, want plezier, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Meer nieuws