hamburger login

Nieuwsbericht

16 december 2018

Geslaagd winterconcert onder gure omstandigheden

Afgelopen zaterdag organiseerde de jubileumcommissie haar laatste activiteit ter ere van het 85 jarig jubileum: het winterconcert. En winters was het! Bij temperaturen rond het vriespunt bracht de fanfare een gevarieerd programma in de buitenlucht. Het publiek kon zich warmen bij de vuurkorven, onder het genot van chocomelk en glühwein.

‘s Middags bracht een koperensemble al wat sfeer in het dorp. Koetsier Hans Smorenburg had speciaal hiervoor zijn koets versierd en reed de muzikanten door het dorp. Op verschillende plaatsen werd kerstmuziek gespeeld en flyers uitgedeeld, om de mensen naar het blanke schot te lokken. De opkomst ‘s avonds was dan ook boven verwachting goed.

De leden was gevraagd om in Dickens stijl te komen. Hier was massaal gehoor aan gegeven. Lilian Bos inspireerde tussendoor het publiek met enkele mooie en grappige gedichten. Zangeres Gianne zong solo en samen met het orkest enkele prachtige muziekstukken, die goed werden ontvangen bij het publiek.

Wij willen via deze weg Timmerbedrijf PVDR en Hans Smorenburg bedanken voor hun sponsoring en inzet voor onze vereniging!

De volgende activiteit is onze oliebollenactie. Wij zien u dan graag voor de laatste keer aan de Van Waalswijkweg 9!

Meer foto’s op Uddel.info!

 

Meer nieuws