hamburger login

Nieuwsbericht

8 april 2019

Henk van der Zande 40 jaar lid – Voorjaarsconcert

Op zaterdag 6 april j.l. hebben we onder leiding van dirigent Dethmer Jan van Heerde, ons jaarlijkse voorjaarsconcert gegeven in sporthal “De Schier”.

Dit jaar organiseerden we het concert samen met Brassband Apeldoorn, de muzikanten uit Apeldoorn onder leiding van dirigent Jan Bosveld, brachten een tegenbezoek naar aanleiding van een eerder concert dat we gezamenlijk in Apeldoorn hebben gegeven in november 2018.

Zowel voor als na de pauze verzorgden beide orkesten twee optredens. Een mooi gevarieerd programma werd gepresenteerd, zo hadden beide orkesten een mars op het programma staan. Na de pauze was het tijd voor de lichte muziek, de Brassband speelde onder andere het nummer “Love of My Life” en “Elvis Rocks”.  Juliana had als eerste werk na de pauze het grappige werk “Jack and Jill” gekozen, met een fraaie solo voor alt-sax, uitgevoerd door Britt Smorenburg. Dit jaar gaan we overigens zeker nog meer horen van onze Britt.

Foto’s: Geurtje van den Hoek -Nieuwsblad “De Band”

Zoals gebruikelijk is er tijdens het voorjaarsconcert van Juliana Uddel ook aandacht voor trouwe leden. In 1978 werd de toen 9-jarige Henk van der Zande lid van muziekvereniging Juliana en is inmiddels dus ruim 40 jaar lid van Juliana. 

Voor de pauze werden Henk en zijn vrouw Corina in het zonnetje gezet en kreeg Henk de versierselen met oorkonde van de KNMO uitgereikt.

Tijdens de toespraak werd door de voorzitter kort stilgestaan bij de kwaliteiten van Henk  die zich niet beperken tot op het muzikale vlak, ook als er iets georganiseerd moet worden kan op Henk worden gerekend.  

Als vereniging kijken we terug op een geslaagd concert!


Meer nieuws