hamburger login

Nieuwsbericht

26 augustus 2022

Juliana zomer update

Afgelopen week zijn de repetities van onze orkesten weer begonnen. De komende maanden gaat de fanfare flink repeteren voor het concours op 26 november in Zutphen. De muziekstukken hiervoor staan al op de lessenaar! Kom eens gezellig luisteren tijdens één van de repetities op de woensdag, van 19.30 tot 21.00. Deze worden traditiegetrouw afgesloten met een gezellige borrel. Gezelligheid en saamhorigheid staan bij ons voorop!

De zomer is wat ons betreft voorbij gevlogen, maar we hebben zeker niet stilgezeten! Juliana is een graag gezien gast op allerlei evenementen, waar wij dan ook graag onze bijdrage aan proberen te leveren.

Zo bakten op 9 juli enkele leden weer traditioneel oliebollen tijdens de bijenmarkt in Uddel. De kwaliteit was uitstekend, want de baksels gingen als warme bollen over de toonbank!

Op dinsdag 26 juli trad de fanfare op tijdens de druk bezochte zomermarkt in Uddel.

En op zaterdag 20 augustus trad de fanfare op in boerenuniform tijdens het oogstfeest in Ermelo. Tijdens dit evenement speelde het orkest vanaf de huifkar tijdens de optocht met oude tractoren muziek. Ook werd er een optreden gegeven op het podium op het terrein van het oogstfeest.

Als afsluiter in augustus zal Bi’je Betoetert 27 augustus optreden tijdens de Boer’ndag in Elspeet, bij de molen.

Meer nieuws