hamburger login

Nieuwsbericht

8 maart 2023

Marieke Pul benoemd tot erelid Juliana 

Marieke Pul is dinsdagavond benoemd tot erelid van muziekvereniging Juliana. Tijdens de Algemene Ledenvergadering verraste voorzitter Gerard Hop Marieke met deze bijzondere waardering. Marieke is 23 jaar lang secretaris van Juliana geweest, maar zwaait nu af. 

“Marieke heeft zich jarenlang voor onze mooie vereniging ingezet”, zegt voorzitter Hop. “Wat ze allemaal heeft gedaan, valt niet in woorden uit te drukken. Het is ontzettend veel. De meeste mensen weten niet anders dan dat het secretariaat bij haar gevestigd was. Deze inzet kunnen we niet anders belonen dan met het erelidmaatschap.” 

Zichtbaar geëmotioneerd nam Marieke de versierselen die bij het erelidmaatschap horen aan. “Dit had ik niet verwacht”, vertelt ze. “Ik heb mij in al die jaren met heel veel plezier voor onze club ingezet. En ik hoop dat ook nog jaren te doen, maar dan niet meer in de rol van secretaris, maar als docent.” Marieke geeft onder meer les op saxofoon, piano en klarinet. In het fanfareorkest bespeelt ze de sopraansaxofoon. 

Van de aanwezigen op de vergadering ontving Marieke een heel gemeend en hartelijk applaus. 

Meer nieuws