hamburger login

Nieuwsbericht

10 april 2023

Music Dinner Juliana groot succes, bekijk hier de foto’s 

Voor het eerst in de geschiedenis van Juliana, is er op zaterdag 1 april een Music Dinner georganiseerd door leden van de muziekvereniging en dorpshuis Het Blanke Schot.

Voor de gasten was er een viergangenmenu met amuse en welkomstdrankje bereid onder leiding van dorpshuisbeheerder Grietje Wajer-Versteeg. De gasten werden verrast met allerlei verschillende culinaire hoogstandjes zoals heilbot als voorgerecht en parelhoender als hoofdgerecht. De verschillende gangen werden uitgeserveerd door de muzikanten van Juliana zelf. Gehuld in uniform hielpen alle leden mee om de borden bij de juiste tafels te brengen. Deze dubbelrol viel, net als het eten, erg in de smaak.

Tussen de gangen door werd het publiek geamuseerd door de muzikanten in verschillende samenstellingen. Zo speelde opleidingsorkest ToeTie, was er een saxofoonkwartet, een koperensemble, en liet het bugel/baritonensemble van zich horen. Ook konden de luisteraars genieten van een klassiek blok, de Bachländer en natuurlijk klonken ook de klanken van het fanfareorkest. Muzikaal en culinair was er voor ieder wat wils. Al met al was het een geslaagde primeur en aan de reacties van de gasten te merken en horen, zeker voor herhaling vatbaar. Met deze avond heeft muziekvereniging Juliana een mooie eerste bijdrage voor het nieuwe uniform op kunnen halen en is het jubileumjaar feestelijk geopend.

Bekijk alle foto’s van de avond hieronder. 

Foto’s: Lillian Bos

Meer nieuws