hamburger login

Gratis proeflessen bij Juliana

Gratis proeflessen bij Juliana

Juliana is in maart 2022 begonnen met demonstratielessen op basisscholen in Uddel en Speuld. Wellicht heeft uw kind één van deze lessen bijgewoond en is zijn/haar interesse gewekt om muziek te maken. Dat is goed nieuws, want muziek maken heeft veel positieve effecten op de ontwikkeling van uw kind! Samen muziek maken schept daarnaast ook nog eens een band.

Om te bepalen of uw kind het echt leuk vindt, zijn wij een traject gestart voor nieuwe leerlingen. Dit ziet er als volgt uit:

Op zaterdag 9 april geeft ons opleidingsorkest ‘ToeTie‘ een concert. Een ieder is hier van harte welkom om te zien hoe leuk samen muziek maken nou eigenlijk is.

Hierna bestaat er de mogelijkheid om in te schrijven voor 8 gratis proeflessen op een instrument naar keuze (trompet, bugel, bariton, hoorn, trombone, dwarsfluit, klarinet, saxofoon en slagwerk), onder leiding van onze ervaren docenten Dethmer Jan van Heerde en Marieke Pul.

Als zij deze 8 lessen gehad hebben mogen de nieuwe leerlingen meespelen met een speciaal geschreven muziekstuk op het concert van Juliana op 11 juni.

Na het concert bestaat er de mogelijkheid om door te gaan met lessen en lid te worden van Juliana.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Klik op deze link voor een voorproefje wat uw kind kan leren!