hamburger login

Reünieorkest

Reünieorkest

Op 19 oktober 2024 organiseert Juliana een reünieconcert, daarvoor gaan wij een reünieorkest oprichten speciaal voor oud-leden van Juliana.

Wat is het idee?

Na de zomervakantie starten de repetities onder leiding van een vakkundig dirigent: Peter Smits. In ongeveer acht repetities word je klaargestoomd voor het concert. De repetities zullen gehouden worden op de maandagavond vanaf 19:30 uur. Het instrument zal verzorgd worden door de muziekvereniging, je hoeft alleen maar aan te geven op welk instrument je wilt spelen! 

Verwachtingen

Ons doel voor het reünieorkest is om het gratis te maken, maar we zijn nog bezig met subsidies regelen. Dus, helaas kunnen we nu nog niet verzekeren dat het echt gratis wordt. Ga ervan uit dat er wat kosten (maximaal 50 euro) aan de repetities verbonden zullen zijn. Daarnaast verwachten we ook wat inzet van jou als je je aanmeldt voor het reünieorkest. Om een goed en mooi concert te kunnen houden is het van groot belang dat er goed gerepeteerd wordt met het orkest. Daarbij is het belangrijk dat het orkest bij elke repetitie zo compleet mogelijk is. Daarom vragen we de muzikanten om bij elke repetitie aanwezig te zijn en niet meer dan 2 repetities in totaal te missen. 

Wat nu?

Op deze pagina publiceren we nieuwe informatie als we dat hebben en vind je de definitieve inschrijflink. Je kan ook mensen aandragen door deze pagina door te sturen of de insta- en facebookposts te delen, dan kunnen muzikanten zichzelf inschrijven. 

Verder organiseren we op 12 juni 2024 een informatieavond in Het Blanke Schot. De inloop daarvan is om 20:30, dat overlapt nog net een half uur met de repetitie van de fanfare, zodat je wat van de sfeer kan proeven! Daarna is het tijd voor een Q&A en gezellig bij te praten met elkaar en de muzikanten van de fanfare. Na de informatieavond wordt de definitieve inschrijflink doorgestuurd.

Ik hoop je voor nu genoeg geïnformeerd te hebben, maar als je vragen hebt kun je ons bereiken via de socials. Hieronder nog even een overzicht van de belangrijkste informatie:

Repetities Maandagen van 19:30-21:30 uur

Dirigent Peter Smits

Kosten maximaal 50 euro

Informatieavond 12 juni 2024, Het Blanke Schot

Concert 19 oktober 2024

Aanmelden

De definitieve inschrijflink is te vinden in het hoofdmenu, onder het kopje over het reünieorkest.