hamburger login

Nieuwsbericht

19 februari 2019

ToeTie geeft geslaagd concert

Afgelopen zaterdag gaf ToeTie haar jaarlijkse concert. Het ‘bos’, vol met enthousiaste ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes werd deze avond getrakteerd op een spannend avontuur in het grote sprookjesbos.

In een door de jeugd zelf geregisseerd toneelstuk, waarin de gemene boswachter Cazadanzki het sprookjesbos wilde omzagen en de kikker veranderde in een knappe prins, werden de muziekstukken vakkundig bij elkaar gebracht. Meerdere solo’s van de overwegend jonge muzikanten lieten het hoge niveau van het orkest zien, het werd beloond met groot applaus. Zelfs de beginnende muzikanten lieten al goed horen wat ze in hun mars hebben. Ook een echte ‘drumbattle’ tussen twee jonge slagwerkers mocht deze avond niet ontbreken.

De gemene Cazadanzki wilde deze avond het bos omzagen, maar werd gelukkig toch verslagen door het grote kabouterleger: ToeTie was de grote overwinnaar van de avond. Het publiek vond het prachtig en liet dit duidelijk merken, wat werd beloond met een mooie toegift. En met het aanhoudend applaus liet dirigent Dethmer Jan van Heerde zich graag overhalen voor een volgende toegift.

Juliana is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen, jong en oud, die het leuk vinden om muziek te leren maken. Muziek maken in groepsverband is nog leuker. ToeTie laat dit maar wat graag zien aan haar omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws