hamburger login

Nieuwsbericht

22 december 2019

ToeTie heeft top gepresteerd op festival in Opperdoes

Zaterdag 14 december heeft ToeTie, het opleidingsorkest van muziekvereniging Juliana Uddel, deelgenomen aan het Jeugdfestival in Opperdoes.

De leden van ToeTie, vertrokken vol goede moed en zonder enige vorm van zenuwen, naar het Noord Hollandse Opperdoes. Daar aangekomen bij het dorpshuis mochten ze al snel aan de bak. Want door loting was bepaald dat er om 19:30 gespeeld moest worden. Maar eerst nog wat eten, drinken, luisteren naar een ander orkest en vervolgens inspelen.

Na het inspelen wachtte het podium in de grote zaal. Daar werd actief en goed gemusiceerd! De jury was heel erg tevreden en vatte dit in zijn rapport als volgt samen:

‘Leuk afwisselend optreden, maar bovenal ook gewoon goed gespeeld! Veel complimenten voor dit goede, leuke en spontane mini-concert. Ga zo door!’

De volgende stukken werden er gespeeld: Happy Calypso, Pirates of the Caribbean, In your own time, Two Spanish Bulls (met solisten: Fija op Trompet en Deborah op Bugel) en niet te vergeten Cazadanski.

En daar doe je het dan ook voor, muziek maken, met en voor elkaar! De docenten van Juliana Uddel staan voor je klaar.

Ook zin om (weer) te gaan spelen? Kom kijken bij ToeTie (vrijdag 18:00 – 19:00) of bij het Fanfare orkest (woensdag 19:30 – 21:30) natuurlijk bij ons in het Blanke Schot.

Tekst: Hans Kroon

Meer nieuws