hamburger login

Bi’je Betoetert

Bi’je Betoetert

Bi’je Betoetert is een gelegenheids ensemble in de vorm van een dweilorkest dat sinds 2009 tijdens verschillende evenementen optredens verzorgd in Uddel en omstreken.

Op 29 oktober was Bi’je Betoetert te gast bij Buurtvereniging Appel-Driedorp, op locatie Veldhoef werden de deelnemers aan het wandel evenement voorzien van een drankje, speculaas en pepernoten en de vrolijke klanken van BBB. Dit alles onder “zomerse” omstandigeheden.

Het primaire doel van de blaaskapel is om tijdens evenementen die in Uddel en directe omgeving worden georganiseerd, een vrolijke noot te laten klinken en daarmee de sfeer rond het evenement extra luister bij te zetten. Je kunt Bi’je Betoetert  dus overal tegenkomen, op markten, (bedrijfs)feesten maar ook bij sport evenementen. De bezetting is uitsluitend samengesteld uit leden die verbonden zijn aan Muziekvereniging Juliana. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige en Duitstalige volksmuziek, een mooie polka zal zeker niet ontbreken.

Door de jaren heen zijn onderstaande evenementen als vast item terug te vinden op de agenda:  – Schaapscheerdersfeest in Uddel – Braderie Garderen – Zomermarkt in Uddel – Power Run in Putten – Oranjefeest in Speuld – Sinterklaasfeest in Garderen – Molen tot molenloop in Garderen:

Molen1

Wilt u meer informatie over dit onderdeel van muziekvereniging Juliana, stuur dan een e-mail naar:  betoetert@juliana-uddel.nl

Foto: Geurtje van den Hoek, Molen tot Molenloop op 14 mei 2016 (Nationale Molendag)