hamburger login

Juliana presenteert jubileumconcert

Juliana presenteert jubileumconcert

Op zaterdag 14 april presenteert Juliana Uddel haar 85 jarig jubileumconcert in samenwerking met het Luchtmacht Mannenkoor. De samenwerking tussen het orkest en koor is een reeds beproefd concept, waarbij beide onderdelen elkaar positief versterken. Het concert maakt deel uit van een breder programma in 2018, waarin Juliana haar jubileum onder de aandacht wil brengen bij haar publiek.

Juliana Uddel is een vereniging waarbij de jeugd een belangrijke stem heeft in het orkest.  In combinatie met een gedegen opleiding maakt dit een bloeiende vereniging, met een frisse blik op de toekomst. De jeugd zal deze avond dan ook zeker niet ontbreken!

Het Luchtmacht Mannenkoor (LMK) werd op 1 september 1980 heropgericht. Vanaf deze datum vertegenwoordigt het koor – zo nodig – de Koninklijke Luchtmacht op diverse formele en informele gelegenheden. Met veel enthousiasme en inzet vervult zij deze taak.

Gedurende de avond zal het publiek kennismaken met veel verrassende elementen, die deze avond tot een muzikaal geheel zullen maken. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om dit jubileum met ons te vieren!

Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten aan de bar van het gezellige dorpshuis.

Locatie:  Het Blanke Schot, Garderenseweg 33 Uddel
Aanvang: 19.30 uur, zaal open 19.00 uur
Entree: €7,50     voorverkoop €5               tot 12 jaar gratis

Via onderstaand kunt u direct kaarten bestellen. Na betaling worden deze naar u verstuurd.

Bankgegevens:
NL42RABO0383332338
Ten name van: muziekvereniging Juliana