hamburger login

Nieuwsbericht

29 april 2019

Koningsdag

Ook dit jaar waren we als vereniging weer van de partij op Koningsdag. De aubade in Uddel zag er wat anders uit dan andere jaren. Door een sterfgeval in het dorp werd de optocht afgelast. Maar ook de aubade viel helaas in het water.

Net na opstelling voor het Blanke Schot , de opening door de voorzitter van de Oranje Vereniging en de woorden van de nieuwe burgermeester P.M. van Wingerden begon het hard te regenen. Er werd besloten alleen het Wilhelmus te spelen, de vlag te hijsen en daarna snel onderdak te zoeken. Volgend jaar hopen we op beter weer!

Ook dit jaar werden we opnieuw welkom geheten in het prachtige dorpje Vierhouten. Ieder jaar weer een plezier voor ons als vereniging om hier tweemaal een ronde te mogen maken in de optocht. Ook in de middag werd er slecht weer voorspeld, maar het werd juist prachtig weer. Tijdens de rondes zijn we een aantal keer gestopt, om ook de mensen op de terrassen te voorzien van een vrolijke noot. Na afsluiting met het Wilhelmus konden we met een voldaan gevoel Koningsdag afsluiten.

Foto: Oranjevereniging Uddel
Foto: Oranjevereniging Uddel
Hans in actie! Foto: Marinus van de Kolk
Foto: Marinus van de Kolk
Meer nieuws